Juha Leivo
Juha on harrastanut Krav Magaa vuodesta 2000 saakka. Ohjaajana hän alkoi toimimaan 2011. Hän on suorittanut sekä yleisen ohjaajakurssin(2012), että naisten ohjaajakurssin (2013), jossa keskitytään erityisesti voimaerojen aiheuttamiin haasteisiin. Housunlahkeessa on G5 tasomerkki.
Harjoitteluhistoriaan kuuluu joitakin vuosia Escrimaa ja lyhyt kierros Taekwondoa harjoittelemassa Krav Maga harjoittelun rinnalla.
Minna Karsikas
Minna on aloittanut Krav Magan vuonna 2009 isoveljensä ja Jani Suvannon innoittamana. Vuoden 2013 lopulla hän valmistui KMG ohjaajaksi Saksassa ja myöhemmin naisten ohjaajaksi Israelissa 2015. Housun lahkeessa komeilee tällä hetkellä G4 tason merkki.
Urheilutaustaa on kertynyt KMG ohella myös muualta, kuten esim. yleisurheilusta, tanssista ja lumilautailusta.
Seppo Lusenius
Seppo on Krav Maga-harrastaja vuodesta 1999. Ohjaajamaan hän alkoi vuonna 2017 suoritettuaan yleisen ohjaajakurssin. Tasomerkki puntissa kertoo tasosta G5.
Jan Laiho
Jan on harrastanut Krav Magaa vuodesta 2010 saakka. Ohjaajana hän alkoi toimimaan 2017 suoritettuaan yleisen ohjaajakurssin. Nykyään Janilla on G5 taso.
Harjoitteluhistoriaan kuuluu vapaaottelu ja Thainyrkkeily, joita harjoitellaan aktiivisesti Magan rinnalla.
Milla Männistö
Milla on harrastanut Krav Magaa vuodesta 2013. Yleisen ohjaajakoulutuksen hän läpäisi kesällä 2017, josta saakka hän on ohjannut treenejä salilla. Puntissa komeilee G2 taso.
Vesa "Vesku" Viitanen
Vesa on pitkän linjan treenaaja. Hänen treenaamisensa alkoi 1976, lajina silloin karate. Nyrkkeilyn, Taekwondon ja karaten jälkeen Vesku siirtyi harjoittelemaan Krav Magaa vuonna 2014. Yleisen ohjaajakurssin hän läpäisi vuonna 2017, josta saakka hän on ohjannut treenejä salilla. Puntissa komeilee G3 tasomerkki.
Lauri Kauppinen
Lauri on harrastanut Krav Magaa vuodesta 2009 saakka. Ohjaajaksi Lauri nousi 2014 suoritettuaan yleisen ohjaajakurssin. Naistenohjaaja pätevyyden hän pokkasi 2016. Sininen G5 merkki heiluu puntissa. Krav Magan kanssa rinnalla hän on koitellut Judoa, Aikidoa, Thainyrkkeilyä, brassijujutsua sekä hokotoryu ju-jutsua.
Matti Pakarinen
Matti on harrastanut Krav Magaa vuodesta 2008. Ohjaajaksi Matti tuli 2012 suoritettuaan yleisen ohjaajakurssin. Matti on ehtinyt kurssittelemaan itseään enemmänkin. Hänen listalta löytyy VIP sekä combat instructor ohjaajakurssit. Harjoitteluhistoriaa kuuluu joitakin vuosia brassijujutsua.
Tero Mäkinen
Tero on harrastanut Krav Magaa vuodesta 1997. Hän on ohjannut vuodesta 1998 saakka saatuaan yleisen ohjaajakoulutuksen. Expert 1 tuli punttiin vuonna 2001. Combat fighting ohjaajakurssin Tero suoritti vuonna 2015. Krav Magan lisäksi vuosien varrella on harrastettu Wadoruy karate, potkunyrkkeily, thaimyrkkeily, vapaaottelu.