Juha Leivo
Juha on harrastanut Krav Magaa vuodesta 2000 saakka. Ohjaajana hän alkoi toimimaan 2011. Hän on suorittanut yleisen ohjaajakurssin (2012), naisten ohjaajakurssin (2013), jossa keskitytään erityisesti voimaerojen aiheuttamiin haasteisiin sekä Combat instructor -kurssin (2019). Housunlahkeessa on E1 tasomerkki.
Harjoitteluhistoriaan kuuluu joitakin vuosia Escrimaa ja lyhyt kierros Taekwondoa harjoittelemassa Krav Maga harjoittelun rinnalla.
Minna Karsikas
Minna on aloittanut Krav Magan vuonna 2009 isoveljensä ja Jani Suvannon innoittamana. Vuoden 2013 lopulla hän valmistui KMG ohjaajaksi Saksassa ja myöhemmin naisten ohjaajaksi Israelissa 2015. Housun lahkeessa komeilee tällä hetkellä G4 tason merkki.
Urheilutaustaa on kertynyt KMG ohella myös muualta, kuten esim. yleisurheilusta, tanssista ja lumilautailusta.
Seppo Lusenius
Seppo on Krav Maga-harrastaja vuodesta 1999. Ohjaajamaan hän alkoi vuonna 2017 suoritettuaan yleisen ohjaajakurssin. Vuonna 2018 tuli suoritettua naisten ohjaajakurssi. Tasomerkki puntissa kertoo tasosta G5.
Jan Laiho
Jan on harrastanut Krav Magaa vuodesta 2010 saakka. Ohjaajana hän alkoi toimimaan 2017 suoritettuaan yleisen ohjaajakurssin. Nykyään Janilla on E1 taso.
Harjoitteluhistoriaan kuuluu vapaaottelu ja Thainyrkkeily, joita harjoitellaan aktiivisesti Magan rinnalla.
Milla Männistö
Milla on harrastanut Krav Magaa vuodesta 2013. Yleisen ohjaajakoulutuksen hän läpäisi kesällä 2017, josta saakka hän on ohjannut treenejä salilla. Puntissa komeilee G3 taso.
Vesa "Vesku" Viitanen
Vesa on pitkän linjan treenaaja. Hänen treenaamisensa alkoi 1976, lajina silloin karate. Nyrkkeilyn, Taekwondon ja karaten jälkeen Vesku siirtyi harjoittelemaan Krav Magaa vuonna 2014. Yleisen ohjaajakurssin hän läpäisi vuonna 2017, josta saakka hän on ohjannut treenejä salilla. Ohjaajakurssin lisäksi Vesku on suorittanut Military Instructor kurssin. Puntissa komeilee G5 tasomerkki.
Matti Pakarinen
Matti on harrastanut Krav Magaa vuodesta 2008. Ohjaajaksi Matti tuli 2012 suoritettuaan yleisen ohjaajakurssin. Matti on ehtinyt kurssittelemaan itseään enemmänkin. Hänen listalta löytyy VIP sekä combat instructor ohjaajakurssit. Krav Magan lisäksi Matti harrastaa brassijujutsua. Matilla on Krav Magassa tasona G4.
Jani Rekola
Jani on käynyt peruskurssin vuonna 1997 ja ohjaajakoulutuksen 1999. Expert 1 -tason Jani suoritti 2002 Utissa. Jani ohjasi aktiivisesti 10 vuoden ajan Krav magaa Turussa ja oli aloittamassa Krav maga -toimintaa Karjaalla ja Kirkkonummella yhdessä Jani Suvannon kanssa. Jani on toiminut aktiivisena voimankäytön kouluttajana eri viranomaisissa vuodesta 2000 lähtien. Krav maga -ohjaajaura vol. 2:n lähdettyä vahvasti käyntiin löydät Janin vetämässä treenejä tai itse harjoittelemassa pääasiassa Turussa, mutta myös Kirkkonummella ja Espoossa.
Daniela Jokinen
Daniela on harrastanut Krav Magaa vuodesta 2013. Yleisen ohjaajakoulutuksen hän läpäisi kesällä 2022, josta saakka hän on ohjannut treenejä salilla. Puntissa komeilee G1 taso.
Pasi Kettula
Pasi on harrastanut Krav Magaa vuodesta 2016 lähtien. Harjoitteluhistoria on pitkä, jasiihen kuuluu mm. shotokan karatea, judoa, taekwondoa, triathlonia, salibandyä sekä kuntonyrkkeilyä. Ohjaamisen hän aloitti vuonna 2021 KMG ohjaajakurssin myötä. Krav Magan tasona on G1.
Joonas Aukeenpää
Joonas Aukeenpää on aloittanut lajin parissa 2010 ja käynyt ohjaajakoulutuksen vuonna 2014. Joonas on toiminut ohjaajana Turun lisäksi muutaman vuoden ajan Espoossa Jani Suvannon toimiessa pääohjaajana. Nykyisin Joonas ohjaa treenejä ja kursseja Turussa. Tämänhetkinen taso G4.